Dacian Cioloș, candidat pe listele USB-USR. Ce spune Nicușor Dan

Președintele USR Nicușor Dan a comentat, joi, la Antena 3, în legătură cu scenariul avansat de către prim-vicepreședintele PMP, Robert Turcescu, potrivit căruia premierul Dacian Cioloș se pregătește să candideze la alegerile parlamentare pe listele USB-USR.

"Nu au fost discuții de tipul ăsta, nici de la domnul Dacian Cioloș către noi, precum nici de la noi către Dacian Cioloș. Au fost discuții tehnice cu câțiva miniștri, dar care țin de activitatea noastră din consilii", a spus Nicușor Dan, într-o intervenție telefonică la 100 de minute.

Cu toate acestea, Nicușor Dan a afirmat că nu s-ar împotrivi ca Dacian Cioloș să candideze pe listele partidului pe care îl conduce, însă nu s-a făcut nicio ofertă până acum.

"Nu suntem oamenii lui Iohannis. Suntem pur și simplu niște oameni care am decis să intrăm în politică pentru că lucrurile nu merg", a adăugat Nicușor Dan.

[citeste si]

Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, Robert Turcescu opina că premierul Dacian Cioloș se pregătește să candideze la alegerile parlamenare, însă nu pe listele PNL, ci ale USB-USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel