Dacian Cioloș, atacat din prima zi de guvernare de Traian Băsescu

Programul de guvernare propus de Dacian Cioloş nu poate fi acceptat, a declarat  Traian Băsescu într-o intervenție telefonică pentru  B1 TV.

"E o listă de deziderate. Orice program cuprinde niște obiective cu termene. Am convingerea că Cioloș poate prelua semnalele publice și să îmbunătățească lucrurile. Cred că a fost o eroare de management al timpului", a precizat fostul președinte.

Băsescu este de părere că Cioloș avea 10 zile la dispoziție pentru alegerea cabinetului și punerea la punct a programului de guvernare.

"Dacă a luat decizia asta, important e că are capacitatea de a corecta din mers. Din punctul meu de vedere arată că e un premier capabil să ia informații din societate", a spus liderul MP.

"Guvernul de tehnocrați nu are cum să guverneze eficient. Cioloș nu și-a asumat o guvernare de patru ani, ci una de tranziție, de un an de zile. Nu putem să îi punem în cârcă mai mult decât poate să facă, niște proiecte. Nu putem cere să spună că va face 1.000 de km de autostradă", a mai declarat  Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel