Dacia lansează noile versiuni Stepway. Dotări exclusiviste

Dacia Stepway. Foto: Dacia.ro
Dacia Stepway. Foto: Dacia.ro

Dacia lansează din 14 noiembrie noile versiuni Stepway, în trei variante de motorizare.

Dacia lansează din 14 noiembrie noile versiuni Stepway, în trei variante de motorizare, una pe benzină și două diesel, informează compania. Din luna decembrie, modelul va fi disponibil în rețeaua Dacia din întreaga țară. Prețurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, și 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95, scrie Mediafax.

Noile versiuni oferă elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway - protecțiile laterale specifice, de culoare neagră și ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate.

Iată dotările: 

Interiorul dispune de o tapițerie specifică, în două nuanțe de gri. Denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Mașinile vin cu echipamente printre care sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistența la parcarea cu spatele. Volumul portbagajului este de 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Dotări opționale: 

Opțional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistența la parcarea cu spatele. Modelul este disponibil în 3 variante de motorizare. Este vorba de motorul pe benzină TCe 90 și de două motoare diesel : Blue dCi 75 și Blue dCi 95.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel