Dacă ești născut în data de 18, dai lovitura în 2022. Numerolog: Foarte mare succes la bani. Se ÎMBOGĂȚESC dacă...

Numerologie 2022/ foto ilustrativ pexels
Numerologie 2022/ foto ilustrativ pexels

Numerologia anului 2022 arată că cei mai favorizați vor fi cei născuți în data de 18.

Numerologul Romeo Popescu a prezentat influența lui 2022 în funcție de cifra de vibrație interioară. Cei mai favorizați sunt cei născuți în data de 18, cu o cifră de vibrație interioară 9. Cel mai puțin favorizați vor fi cei cu cifră de vibrație interioară 5, care se vor simți ”rupți în două”. Vezi aici mai mult

Se arată steaua norocoasă în 2022

”Persoanele care sunt pe vocație, care știu ce vor de la viața lor, vor avea niște oportunități fantastice în acest an. Vor avea succes în vocația lor, în forma lor de manifestare a vocației și vor face mai mulți bani. În 2022, steaua norocoasă se arată, se răsplătește perseverența celor care au vrut să rămână pe vocație și au mers înainte” a spus numerologul Romeo Popescu, în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 

În cadrul emisiunii, numerologul a vorbit despre cifra de vibrație interioară, dată de ziua în care te-ai născut. Aceasta se reduce la o singură cifră, de la 1 la 9. Vezi aici influența lui 2022 pentru fiecare cifră de vibrație interioară

Cei născuți în data de 18 se îmbogățesc în 2022, dacă sunt pe vocație

Prezentând cifrele de vibrație interioară, când a ajuns la cifra 9, numerologul Romeo Popescu a afirmat că ”ei au un succes foarte interesant, se vor simți foarte bine în pielea lor, vor avea revelații față de vocație și asta este o chestie extraordinară mai ales într-un an 6.”

”Recomand celor cu vibrație interioară 9 să iasă în evidență, să țină cont de intuiția lor, să pună în mișcare ceea ce simt în 2022”, a spus numerologul. 

Cifra de vibrație interioară 9 o au cei născuți în 9, 18 și 27, iar Romeo Popescu subliniază că ”18 (n.r. cei născuți în data de 18), în 2022, se va simți cel mai bine dintre toți nouarii. În 18 sunt trei de șase. Intră pe o schemă foarte interesantă în 2022. Ei sunt cei care vor simți cel mai mult chemarea interioară, chemarea lor către vocație, mai ales că 18 înseamnă 1, 8, deci acțiune socială. 18 va avea în 2022 un an foarte bun, vor avea foarte mare succes la bani. Dacă sunt pe vocație, cei născuți în 18 se îmbogățesc.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel