Dacă aş fi în locul lui Patriciu, aş demisiona din PNL, afirmă Crin Antonescu

patriciu, antonescu
patriciu, antonescu

Solicitat să explice ruptura dintre el și Dinu Patriciu, liderul PNL, Crin Antonescu, a susţinut luni seară că, în locul lui Dinu Patriciu, ar pleca din partid în condiţiile nemulţumirilor şi criticilor pe care omul de afaceri le aduce liberalilor, precizând însă că nici nu aşteaptă, nici nu-şi doreşte acest gest.

"Dacă aş fi în locul lui Dinu Patriciu şi aş ajunge să scriu, deci să cred, acele lucruri despre partidul în care sunt membru, mi-ar fi ruşine să mai fiu membru, aş pleca de-acolo şi, sigur, dacă aş dori şi aş avea posibilitatea, aş face alt partid. Eu nu aştept şi nu-mi doresc (demisia lui Patriciu - n.r.), dar dacă aş fi în locul domniei sale, având aceste convingeri, asta aş face (aş demisiona - n.r.)", a afirmat Antonescu, la B1Tv, întrebat fiind dacă aşteaptă demisia omului de afaceri liberal, în urma criticilor aduse de acesta PNL şi USL.

"Din punctul meu de vedere, s-a surpat (relaţia cu Dinu Patriciu - n.r.) în momentul în care am putut să văd că, aşa cum am glumit spunându-i la telefon, cu ghilimele, securiştii domnului Patriciu se calcă pe picioare cu securiştii domnului Băsescu la uşa bietului meu bloc şi că-mi pozează copilul absolut aiurea, copil care se suia într-o maşină şi mergea la şcoală. Aici s-a surpat ceva şi s-a surpat iremediabil", a povestit Antonescu, referindu-se la un material publicat în ziarul Adevărul, patronat de omul de afaceri şi care surprindea o zi de activitate a senatorului.

Referitor la neînţelegerile existente, liderul PNL a presupus că Patriciu a avut nemulţumiri în legătură cu modul în care el a văzut dezvoltarea partidului ori componenţa conducerii.

"Nu mă întrebaţi pe mine ce crede sau nu crede domnul Dinu Patriciu. Eu vă pot spune ce cred eu", a menţionat liberalul, spunând că nu a avut nicio discuţie cu omul de afaceri liberal pe tema disputelor lor.

Citește și: Antonescu: Poate ar fi bine ca Patriciu să iniţieze formarea unui nou partid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel