Urmărește emisiunea live



”Da, PNL poate ieși de la guvernare” spune Trăilă: Noi facem tot ce e necesar, dar dacă Grivei nu vrea?

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristina Trăilă afirmă că varianta ieșirii PNL de la guvernare este pe masă. 

PNL refuză varianta PSD: S-ar prăbuși în sondaje

Se poartă, în continuare, discuții pe comasare. Condiția pusă de PSD ar fi candidatul unic PNL - PSD la alegerile prezidențiale. ”Liderii locali din PNL au spus că nu pot îndeplini această dorință. S-ar prăbuși în sondaje” a apreciat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. Prețul candidatului unic la președinție este comasarea, iar comasarea ar aduce PNL-ului ceea ce dorește președintele Klaus Iohannis: un scor bun.

”Ori rupem hamul, ori moare calul” încă de actualitate

Deputata PNL Cristina Trăila spune că, ”în ședința de la ora 16:00, eu cred că nu se vor trage niște concluzii din acest punct de vedere” - legat de comasare. ”Noi am fost extrem de flexibili. Am fost de acord cu programul pe tot anul, fără niciun fel de discuții. Nu aruncați spre noi. PNL-ul depune toate eforturile” afirmă Trăilă, care acuză PSD că vrea toate funcțiile din statul român. Întrebată dacă mai este pe masă varianta ”ori rupem hamul, ori moare calul”, spusă de Vasile Blaga, respectiv cea a ieșirii de la guvernare, Cristina Trăilă a afirmat ferm: ”Sigur că da, există o astfel de variantă” făcând apel la ideea de stabilitate: ”Ideea este în felul următor, dacă ideea de stabilitate se pierde din această discuție a coaliției, da, PNL poate ieși de la guvernare”.

Bogdan Chirieac a intervenit: ”Dl. Marcel Ciolacu a spus așa: dacă PNL iese de la guvernare, atunci eu îmi depun mandatul. Ce greșeală face Marcel Ciolacu în această situație? (...) Dacă PNL face această mișcare sinucigașă - zic eu, politic- Marcel Ciolacu spune dom`ne, eu nu mai am majoritate. (...) Deci, cu ce ar greși Ciolacu dacă iese de la guvernare?”. ”Răspunderea este a lui Marcel Ciolacu în acest demers. Noi facem tot ceea ce este necesar (...) insistăm să ne punem la masă să discutăm, (...) dar dacă Grivei nu vrea?”. Întrebată cine e Grivei, Cristina Trăilă a răspuns: ”PSD-ul, cine, noi?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel