CV Tudor: Klaus Iohannis va deveni președintele României când voi ajunge eu președintele Germaniei

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a ținut să-i facă o urare lui Traian Băsescu, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Prezent la semnarea protocolului dintre PRM și UNPR de susținere a lui Victor Ponta pentru  turul doi, CV  Tudor a declarat că el îl va ajuta "pe tânărul Victor Ponta să se mute cu biroul la Palatul Cotroceni pentru că aleg răul cel mai mic".

"Azi, regimul politic al lui Traian Băsescu a luat sfârşit. Acum şi aici s-a decis ca el să dispară din istoria politicii românească pentru că a făcut binele rău, şi răul l-a făcut bine. Suntem după 25 de ani de haos, de debandadă, de jefuire a ptrimoniului național", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Mai mult, Vadim Tudor a susţinut că a fost curtat de ambele tabere, însă a decis să aleagă "răul cel mai mic".

"Am fost curtat de ambele tabere, dar după o reflectare a situaţiei am decis să-l ajut pe tânărul Victor Ponta să se mute cu biroul la Palatul Cotroceni pentru că aleg răul cel mai mic". Iar Klaus Iohannis și echipa lui  au făcut niște greșeli monumentale pentru mișcarea naționalistă din România. Într-un an de profundă criză, mișcarea naționalistă și justițiară au crescut ca din apă. Știți bine ce se întâmplă în Marea Britanie, în Franța... Peste tot cresc aceste mișcări, numai la noi ni s-a pus capac să nu ajungem cumva la 4 la sută. 

Citește și: CV Tudor a semnat cu UNPR că îl va susține pe Victor Ponta

Iată ce m-a  m-a determinat să fac acest pas: ca naţionalist român declarat, necontestat de nimeni, eu nu voi vota niciodată un străin de neam şi lege, un om de o altă etnie, sau prin absurd, prin antiteză Klaus Iohannis ar putea deveni președintele României, atunci când voi deveni eu președintele Germaniei, ceea ce în viitorul apropiat nu se anunță", a explicat Vadim Tudor.

Pe de altă parte, Vadim Tudor a acuzat fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie, unde ar fi fost furat de circe 15 procente pe care le-a dat candidaţilor agreaţi de Cotroceni: Udrea, Iohannis şi Macovei", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel