CV Tudor în plenul PE: UE are 27 de țări și o pușcărie-România

Corneliu Vadim Tudor a declarat, luni seară, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, că patronului echipei Steaua, Gigi Becali, aflat de mai multe luni în penitenciar, și verilor săi Ioan și Victor Becali, condamnați săptămâna trecută la mai mulți ani de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, li se plătesc niște polițe de către un personaj răzbunător. Corneliu Vadim Tudor nu a pierdut prilejul de a vorbi și despre nedreptatea care i se face și marelui fotbalist Gică Popescu, condamnat și el la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare în același dosar.

"Am vorbit în mai multe rânduri despre Justiția din România. E o rușine ce se întâmplă în acest domeniu. UE are 27 de țări și o pușcărie — România. Există deținuți politici care orice ar solicita nu au nicio șansă, totul li se respinge pe bandă rulantă. Acesta este cazul fostului nostru coleg din Parlamentul European George Becali, patronul echipei de fotbal Steaua București, fostă deținătoare a Cupei Campionilor Europeni. Zilele trecute alți doi membri ai familiei Becali au fost aruncați în închisoare cu învinuiri foarte subțiri, așadar un neam întreg. Lor li se plătesc niște polițe de către un personaj foarte răzbunător", a declarat Corneliu Vadim Tudor, care a mai făcut în trecut în plenul PE un apel la eliberarea lui Gigi Becali, relatează Agerpres.

Corneliu Vadim Tudor  a vorbi și despre nedreptatea care i se face și marelui fotbalist Gică Popescu, condamnat și el la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare în același dosar.

 "O teribilă nedreptate i se face și marelui fotbalist Gheorghe Popescu, fost căpitan al echipei naționale a României și al echipei FC Barcelona, condamnat doar pentru a se dovedi că justiția funcționează în România. Nu, nu funcționează, ci terorizează. Moare fotbalul românesc. Păcat", a mai declarat CV Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel