CV Tudor: Existența lui Traian Băsescu din ultimii ani se desfășoară între trei Victori

cv tudor
cv tudor

Corneliu Vadim Tudor a comentat, vineri, la România TV, în legătură cu cele afirmate de către președintele Traian Băsescu în declarația de presă de la Palatul Cotroceni, privind dosarul Microsoft.

Întrebat cum vede mesajul președintelui Traian Băsescu din declarația de presă susținută vineri, Corneliu Vadim Tudor a precizat: "Am observat că existența lui Traian Băsescu din ultimii ani se desfășoară între trei Victori: Victor Ponta, Viktor Orban și Victoria Nuland. Nu-și avea rost această conferință de presă fără presă. El trage cu petarde ude, el trage cu gloanțe oarbe. Întâmplarea face că eu știu de dosarul Microsoft cu mult înainte de a deveni public de la consilierii mei americani și știu că acolo se reține un prejudiciu, niște șpăgi, dar nu s-a dat niciun nume. Speculațiile sunt de aici, ale DNA. Nu se poate așa ceva, pentru că tot demersul anticorupție nu mai e credibil. Va fi un partener al meu și al partidului pe care-l conduc orice om care face apel real la lupta împotriva corupției, dar haideți să vedem că niște schestiuni selective aici. 

Noi suntem în prima zi a campaniei electorale. (...) Traian Băsescu face o greșeală. A început printr-o greșeală și sfârșește greșind acum, în 2014. Așa ceva, divulgările astea, supozițiile astea nu fac parte din mandatul președintelui. Vorbim de un stat membru al UE, vorbim de statul de drept", a comentat Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la Președinție. 

Citește și DOSAR MICROSOFT. Traian Băsescu îl amenință pe Victor Ponta. "Poate va obține o calitate în dosar mai târziu"

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că a cerut MJ şi l-a informat pe procurorul general în legătură cu solicitarea făcută de începere a urmăririi penale faţă de foştii miniştri Adriana Ţicău, Alexandru Athanasiu, Mihai Tănăsescu, Gabriel Sandu şi Daniel Funeriu în dosarul Microsoft.

Preşedintele a mai spus că, "din documentele care există în dosar, nu toate vinovăţiile sunt la fel şi aşa rezultă şi din referatul procurorilor", precizând despre Daniel Funeriu, că "nu există nicio suspiciune cu privire la bani, la mită şi aşa mai departe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel