CV Tudor, despre Sorin Dumitrașcu: Omul ăsta este sadic

Președintele PRM, CV Tudor, l-a atacat pe liderul Federației Sindicatelor din Penitenciare, Sorin Dumitrașcu, pe tema bolii lui Gigi Becali. Discuția a plecat de la informația potrivit căreia Gigi Becali a fost dus, marți, la Serviciul de Medicină Legală din Constanța pentru o altă serie de proceduri medicale.

"Cineva ne ia de proști", a spus CV Tudor. "Am curajul să spun ceea ce gândesc și ceea ce știu și sunt foarte bine informat. Ordinul de păstrare la zdup, de închidere de ani de zile, dacă se poate pe viață, a lui Gigi Becali e dat de Traian Băsescu personal. Și ordinul ăsta e dat prin  Florian Coldea. Acum i se fabrică un dosar de spălare de bani și să mai ia 15 ani de închisoare. Acel domn de la penitenciare, Sorin Dumitrașcu, execută orbește ordinele de la Monica Macovei, care le execută pe ale lui Traian Băsescu. Orice va cere Gigi Becali va fi respins pe bandă rulantă. Nu vedeți că ăștia ne confundă. Își bat joc de noi".

Întrebat despre dovezi, Vadim Tudor a continuat: "Dovada este că nu se acceptă nicio cerere. E ținut ca un criminal. Alții au omorât trei oameni cu mașina  și n-au făcut nici trei minute de pușcărie. Pe cine a omorât omul ăsta? În schimb, regimul Băsescu omoară un brand național, echipa Steaua București, care a ajuns ciuca bătăilor în Europa, pentru că nu mai are patron, nu mai are conducător. Se duce acel torționar, Sorin Dumitrașcu să fie antrenor și finanțator la Steaua? Voi nu vedeți că omul este sadic?", a mai continuat Vadim Tudor.

Rugat să-i dea replica lui Vadim, liderul PRM  a continuat să-l acuze pe Dumitrașcu:

"- Ce să-mi răspundă ăsta mie, când a fost dat afară de la Penitenciarul din Craiova... Pe Dumitrașcu ăsta îl bag eu la pușcărie cu mâna mea".

Sorin Dumitrașcu a declarat, printre altele, că singura problemă care se pune în acest moment este dacă Gigi Becali va fi operat în libertate sau sub escortă, în detenție, deoarece până la urmă pedeapsa tot va trebui să o execute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel