EXCLUSIV  CV Alexandru Cumpănașu. Informații neștiute care nu apar pe Google

Anca Murgoci / 03 sep 2019 / 17:47 Salveaza PDF Comentarii

Există o informație care nu poate fi găsită, pe Google, despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata dispărută din Caracal.

Alexandru Cumpănașu și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale 2019, dar lipsesc o serie de informații cheie vizavi de trecutul său. Întotdeauna candidații își publică CV-ul pentru ca oamenii să știe pe cine votează. Românii sunt interesați să știe ce studii are omul care le cere votul. 

Pe site-ul lansat recent de Alexandru Cumpănașu - alexandrucumpanasu.ro - nu există niciun CV. La secțiuna ”despre mine”, Alexandru Cumpănașu s-a limitat în a scrie: ”De 14 ani implicat activ în cadrul societăţii civile, preşedinte al Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei şi preşedinte al CNMR. Realizator și moderator al emisiunii "Ambasador România". Președinte CNMR”. Nu există nicio referință despre studiile sale.

De altfel, nici pe site-ul CNMR, organizația pe care o conduce, nu este publicat CV-ul său.

De altfel, în 2016, Robert Turcescu îl acuza pe Alexandru Cumpănașu că nu ar avea studii superioare: ”O sursa bine informata imi spune ca numitul Cumpanasu n-a terminat nici macar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai ca, deh, tara are nevoie de toti oamenii ei, cu sau fara facultate. Numai ca alde Cumpanasu PREDA de niste ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu "specialistul" Cumpanasu?”.

La acel moment, DC News l-a contactat pe Alexandru Cumpănașu care, întrebat despre studii, a zis că urmează un MBA la o universitate din Elveția fără a preciza cum se numește:

"Am fost elev într-o comună din județul Olt și sunt foarte mândru de acest lucru. Tatăl meu a fost inginer zootehnist, mama mea este inginer zootehnist. Liceul l-am urmat la Caracal. Cu Bucureștiul am avut legătură abia la 19 ani, când am început să muncesc. De fapt, implicarea civică a fost cea care m-a adus la București. În prezent (n.r. - 2016) fac un MBA pe leadership la o universitate în Elveția", spunea, în 2016, Alexandru Cumpănașu pentru DC News.

Rămâne de văzut dacă Alexandru Cumpănașu își va face public CV-ul.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26