CUTREMUR PUTERNIC în România, în august - septembrie. Seismic Center, mesaj alarmant

Seismic Center publică un interval din acest an când un cutremur puternic ar putea lovi România. 

”Intervale de interes.

Nu știm exact dacă în acest interval se va produce sau nu un seism puternic în România, dar, conform statisticii factoriale, intervalul poate deveni unul de interes dacă factorii și evoluția seismicității locale, regionale și globale vor evolua anormal după posibile tipare precursoare istorice dar și curente, tipare și evoluții prezentate și în studiile de specialitate existente.

(...) Intervalele publicate mai sus nu reprezintă data producerii unui cutremur dar reprezintă o statistică privind creșterea activității seismice ce poate avea ca rezultat intensificarea magnitudinii regionale, atât știm în acest moment și asta v-am comunicat. Bineînțeles că se pot extrage mai multe informații până atunci dacă va exista un interes și sprijin. Noi am încercat, dar nu depinde numai de noi.

Chiar dacă vom trece cu bine de acest interval și nu va fi nimic, Vrancea prezintă o evolutțe de minim și maxim ce poate deveni instabilă în următorii ani conform tipologiei seismice istorice.” scrie Seismic Center, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel