Cutremur în sport! Serena Williams, ar fi fost prinsă dopată la JO 2016

Nume mari ale sportului american, precum surorile Serena şi Venus Williams, gimnasta Simone Biles şi baschetbalista Elena Delle Donne, ar fi fost depistate pozitiv la controalele antidoping efectuate la Jocurile Olimpice de la Rio. 

Sportivele ar fi justificat cu certificate medicale folosirea substanţelor interzise, ele fiind însă protejate de Agenția Mondială Antidoping (WADA), susține un hacker rus care a spart site-ul WADA, conform Gazzetta dello Sport.

Dezvăluirile care ar putea produce un adevărat cutremur în lumea sportului mondial ar veni de pe computerele unui hackeri, cel mai probabil din Rusia, care ar fi aceeași care au făcut și dezvăluirile în legătură cu Hillary Clinton.

În cazul lui Simone Biles, care a câștigat 4 medalii de aur la Rio, ar fi vorba de amfetamine (metilfenidat) descoperite la testele antidoping. Iar Serena Williams, considerată poate cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, de oxicodonă, hidromorfonă, prednison şi alte substanţe, în timp ce Delle Donne ar fi utilizat amfetamine şi hidrocortizon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel