Cutremur în Republica Dominicană. Concurenții Exatlon, sperietură teribilă

Bianca Ştefan / 29 sep 2018 / 15:57 Salveaza PDF Comentarii
Concurenții Exatlon România
Descriere foto: Concurenții Exatlon România

Concurenții Exatlon au avut parte de o sperietură îngrozitoare după ce în Republica Dominicană s-a produs un cutremur destul de puternic.

"Mamă, îți dai seama cum s-a simțit?", „Mama, mama, ce nașpa", „Se mișcă toată cabana" au fost doar câteva dintre reacțiile Războinicilor, care au tras o sperietură soră cu moartea.

"În dimineața asta cu toții ne-am trezit un pic mai răvășiți pentru că azi-noapte a fost o ploaie foarte puternică, iar dupa acea ploaie puternică a venit un cutremur puternic", a povestit Corina Petruț.

„Eu dormeam afară, dar cred că dormeam atât de bine, încât n-am simțit că dorm în ploaie. A venit Silași să mă trezească, să mă bage în baracă. La vreo 5 minute, cred că nu am apucat să adorm, a fost un mare cutremur. Prima dată am avut impresia că am început să am vedenii, am început să o iau razna, de multe ori am impresia în competiția asta și am zis să tac, că daca am luat-o eu razna nu mai contează. Dar a început și Diana să țipe că e cutremur, Doru a fugit din baracă. Din ce spune el, a ieșit să ne salveze, nu știu ce să cred, că aici suntem sub cerul liber, singurul lucru care putea să ne răneasca era baraca", a adăugat și Ana Otvoș.

Vezi și: Cutremur puternic în Republica Dominicană


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26