Cutremur în Republica Dominicană. Concurenții Exatlon, sperietură teribilă

Concurenții Exatlon România
Concurenții Exatlon România

Concurenții Exatlon au avut parte de o sperietură îngrozitoare după ce în Republica Dominicană s-a produs un cutremur destul de puternic.

"Mamă, îți dai seama cum s-a simțit?", „Mama, mama, ce nașpa", „Se mișcă toată cabana" au fost doar câteva dintre reacțiile Războinicilor, care au tras o sperietură soră cu moartea.

"În dimineața asta cu toții ne-am trezit un pic mai răvășiți pentru că azi-noapte a fost o ploaie foarte puternică, iar dupa acea ploaie puternică a venit un cutremur puternic", a povestit Corina Petruț.

„Eu dormeam afară, dar cred că dormeam atât de bine, încât n-am simțit că dorm în ploaie. A venit Silași să mă trezească, să mă bage în baracă. La vreo 5 minute, cred că nu am apucat să adorm, a fost un mare cutremur. Prima dată am avut impresia că am început să am vedenii, am început să o iau razna, de multe ori am impresia în competiția asta și am zis să tac, că daca am luat-o eu razna nu mai contează. Dar a început și Diana să țipe că e cutremur, Doru a fugit din baracă. Din ce spune el, a ieșit să ne salveze, nu știu ce să cred, că aici suntem sub cerul liber, singurul lucru care putea să ne răneasca era baraca", a adăugat și Ana Otvoș.

Vezi și: Cutremur puternic în Republica Dominicană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel