Cutremur în PSD. Primul lider care sparge gașca: Îl votez pe Cioloș și guvernul lui

Un lider PSD a declarat, marți seară, în direct, la Antena 3, că votează cu Dacian Cioloș pentru funcția de premier și cu guvernul propus de el. 

Senatorul PSD Mădălin Voicu a spus, marţi, în emisiunea "Subiectiv" cu Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3, că îl va vota, contrar indicaţiilor de partid, pe Dacian Cioloş premier, dar şi viitorul guvern pe care îl va propune. Opţiunea PSD pentru funcţia de premier propusă preşedintelui Klaus Iohannis a fost Liviu Voinea.

"Eu fac politica mea, nu cred că cineva mă teleghidează. Fac o politică de stânga, dar cred eu că eficientă. (...) Eu cred că l-am subestimat pe preşedintele Klaus Iohannis şi sistemul, şi o nouă axă care se implică cât mai des în politica românească. Eu bănuiesc că dacă creditez noul cabinet pe care îl va nominaliza domnul Cioloş nu am să greşesc, că în conditţiile date nu există altă opţiune. O să votez, contrar indicaţiilor de partid, o să votez, pentru că mie mi se pare că e mai bine să vedem ce o să se întâmple, că oricum nu avem ce face. Da, eu votez cu domnul Cioloş, şi votez şi cabinetul pe care îl recomandă", a declarat Mădălin Voicu, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel