Cutremur în politică: "Vrea să desființeze partidul"

Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a lansat o petiție prin care le cere românilor să susțină Patrula lui Vlad Țepes.

"În calitate de președinte al Partidului România Unită, partid care îl are ca blazon pe marele domnitor român, am inițiat Patrula lui Vlad Țepes în cadrul PRU pentru a retrezi spiritul de solidaritate și a veni în ajutorul celor nevoiași sau a celor loviți de catastrofe. Avem nevoie să fim uniți și avem datoria de suflet să ne ajutăm semenii.

Conducătorul Patrulei lui Vlad Tepes este campionul Daniel Ghiță, un român adevărat care luptă de multă vreme împotriva nedreptăților, a defrișărilor și a distrugerii României. Un apropiat al ONG-urilor lui George Soros vrea să desființeze Partidul România Unită din cauză că am inițiat această Patrulă care a atras imediat mii de români care au înțeles că numai uniți ne putem salva țara.

Semnați această petiție pentru a le arăta tuturor celor care vor distrugerea României că suntem uniți și că nu ne speriem de atacuri. Lozinca noastră este: "România românilor. A tuturor românilor. Și numai a românilor!" (Nicolae Iorga)", a arătat Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită în textul petiției.

AICI puteți semna petiția.

Partidul România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anunţat crearea "Patrulei lui Vlad Ţepeş", organizată de campionul K1, Daniel Ghiţă, sportivul declarând că "dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri" şi vor "veghea ca cei sărmani să nu fie victimele interlopilor".

[citeste si]

"Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză", a spus, la Congresul PRU, Daniel Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel