Cutremur în fotbal: Hagi, apare în dezvăluirile Football Leaks

Hagi
Hagi

Lumea fotbalului  e zguduită de un nou scandal financiar. Mai mulţi sportivi şi antrenori, inclusiv Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho, sunt acuzaţi de evaziune fiscală de sute de milioane de euro.

Potrivit GSP, și numele lui Gheorghe Hagi apare în acest scandal. Acesta ar fi transferat fictiv un fotbalist minor în străinătate. Astfel, un milion de euro a dispărut în off-shore.

Dezvăluirile, grupate sub numele 'Football Leaks' se bazează, spun jurnaliştii, pe  milioane de documente,  şi vor continua în următoarele săptămâni.

[citeste si]

GSP dezvăluie că Gică  Hagi "l-a vândut pe Cristian Manea la Apollon Limassol pentru 2,5 milioane de euro. Tot în secret, a trimis rapid 40% din sumă unei firme obscure dintr-un paradis fiscal din Malta. Aflat în criză financiară acută, Hagi a trimis un milion de euro din suma de transfer încasată de la Apollon pentru Manea. Practic, a luat bani și a dat din și în paradisuri fiscale”, scrie sursa citată.

Firma Dito Trading & Consulting este înregistrată la aceeași adresă cu agenția unui impresar controversat, care însă nu apare în acte. 
Comisionul de 40% depășește cu mult media dată publicității într-un studiu făcut de FIFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel