CUTREMUR cu alegerile 2020. Rafila aruncă bomba

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila

Alexandru Rafila aruncă bomba privind alegerile din 2020.

Profesorul a dat de înțeles că dacă situația cu noul coronavirus rămâne la fel de proastă, este greu de crezut că vor fi alegeri pe 27 septembrie 2020.

”Răspunsul meu este dificil. Dacă am 1000 de cazuri pe zi într-o perioadă de creștere sustenabilă, cum este în prezent, nu vom avea alegeri. Dacă am 1000 de cazuri pe zi într-o perioadă lungă de scădere, atunci putem să ne putem problema că se organizează alegeri. Depinde nu doar de cifra în sine, ci și de trendul în care ne aflăm”, a zis Alexandru Rafila la Digi 24.

Întrebat dacă mai degrabă vom avea alegeri sau mai degrabă nu vom avea alegeri la finalul lunii septembrie, profesorul a spus: ”În aceste condiții, dacă nu se întâmplă o schimbare importantă în următoarele două săptămâni în raportare și comportament, mi-e greu să cred că trendul va putea fi inversat astfel încât alegerile să aibă loc pe 27 septembrie. Haideți să vedem... Încercăm cu toții să ajutăm. Este un moment greu. Alegerile sunt un mecanism democratic care nu ar trebui să fie amânat sine die pentru că avem pandemie. Trebuie să găsim o soluție astfel încât să putem să facem alegeri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel