Curtea de Apel București a respins cererea RCS-RDS, care solicita LPF reluarea valorificării drepturilor TV pentru LIGA 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, vineri, că judecătorii Curții de Apel Bucureşti au respins definitiv cererea prin care compania de cablu RCS-RDS a solicitat obligarea LPF la reluarea procedurii de valorificare a drepturilor media aferente partidelor din Liga I.

"Considerăm că această soluţie firească a instanţei va înlătura definitiv orice speculaţie referitoare la presupusa încălcare a legislaţiei concurenţei de LPF prin modalitatea de valorificare a drepturilor media implementată începând cu sezonul 2014-2015.

De asemenea, este important să subliniem discrepanţa evidentă dintre poziţia RCS-RDS SA, care şi-a declarat pe toată durata litigiului INTERESUL pentru preluarea dreptului de transmitere a meciurilor din Liga I, şi poziţia de facto a aceleiaşi companii, diametral opusă, întrucât RCS-RDS SA refuză în continuare să negocieze cu partenerul LPF, Intel Sky Broadcast LTD, preluarea acestor drepturi.

De aceea, reiteram rugămintea noastră ca RCS-RDS SA să contacteze cât mai repede reprezentanţii Intel Sky Broadcast, astfel încât abonaţii RCS-RDS SA să primească, din nou, Liga 1 în casele lor.

Totodată, subliniem că demersurile şicanatorii şi total nefondate, precum acţiunea în justitie intentată de RCS-RDS SA, nu sunt de natură să conducă la atingerea dezideratului declarat nu o dată de RCS-RDS SA şi implicit nici nu servesc în vreun fel intereselor abonaţilor acestei companii, obişnuiţi cu meciurile de fotbal ale Ligii 1, în ultimii ani", a informat LPF pe site-ul oficial.

În acest moment, meciurile din Liga 1 sunt transmise de Orange TV, UPC, Telekom România şi pot fi vizionate şi pe platforma online Seenow.

Vezi și: Soluția LPF pentru românii care nu pot urmări Liga 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel