Curtea de Apel: Alexandru Kiss își poate exercita funcția la Consiliul Județean

Tribunalul Bihor i-a interzis liderului UDMR Bihor, Alexandru Kiss, să își exercite activitatea de vicepreședinte al Consiliului Județean. A făcut contestație, iar Curtea de Apel Oradea a decis, joi, în favoarea sa. 

Curții de Apel Oradea anunță, printr-un comunicat, că "a admis contestațiile formulate de contestatorii Kiss Alexandru Iosif și Rus Beneamin împotriva încheierii penale din 19.06.2015 pronunțată de Tribunalul Bihor, pe care a desființat-o în parte în sensul că a înlăturat obligația instituită inculpaților de a nu exercita profesia sau activitatea în exercitarea căreia au săvârșit faptele, prevăzută de art.215 alin.2 lit. e C.pr.penală, menținând restul dispozițiilor încheierii atacate. Soluția este definitivă", potrivit Agerpres.

Alexandru Kiss a fost reținut în 2 iunie de procurorii DNA. A fost acuzat de luare de mită, spălare de bani și abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă continuată. Procurorii DNA l-au reținut și pe omul de afaceri Beneamin Rus, patronul grupului Selina, pentru spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel