Curierat: comandă uriaşă de aeronave cargo Boeing

UPS a comandat 14 aeronave cargo Boeing 747-8 şi patru avioane Boeing 767 pentru a-şi mări capacitatea de transport datorită creşterii cererii de servicii aeriene, se arată într-un comunicat remis, marţi, Agerpres. 

Potrivit comunicatului, aeronavele vor fi livrate în regim accelerat, pe baza comenzii realizate de companie în 2016 pentru alte 14 aeronave cargo Boeing 747-8.

Cele 32 de aeronave vor fi livrate până la sfârşitul anului 2022, suplimentând capacitatea de transport a companiei de curierat UPS cu peste 4.082 de tone.

'Cererea de transporturi aeriene în interiorul SUA şi de livrări aeriene în ziua următoare şi amânate se extinde la niveluri record. Segmentul UPS International a ajutat la creşterea exportului cu două cifre în patru trimestre consecutive. Pentru a susţine această cerere puternică din partea clienţilor, vom continua să investim în capacitatea aeriană de transport, asigurând legătura atât de importantă pe care clienţii noştri trebuie să o aibă cu pieţele din întreaga lume', a declarat David Abney, preşedinte şi CEO UPS.

Flota aeriană globală UPS include mai mult de 500 de avioane deţinute sau închiriate. În 2017, UPS a primit trei noi aeronave cargo 747-8.

'Aeronavele 747-8 pot transporta 46 de containere, 34 pe puntea principală şi 12 în compartimentele inferioare. Modelul 747-8 are o capacitate de încărcare de 139,5 tone sau aproximativ 30.000 de colete şi o autonomie de zbor de 7778.4 km. Noua linie de aeronave 747-8 are un grad de siguranţă mare, fiabilitate şi o amprentă ecologică recunoscute în industrie. Aeronava Boeing 767 are o capacitate de încărcare de 60 de tone şi poate transporta 31 de containere, 24 pe puntea principală şi 7 în compartimentele inferioare. Are o autonomie de zbor de aproximativ 5.556 km. În prezent, UPS operează 59 de aeronave Boeing 767', se menţionează în comunicat.

[citeste si]

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluţii, inclusiv transportul de colete mici şi mărfuri cargo, facilitarea comerţului internaţional şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel