Cura de detoxifiere cu supă, după mesele copioase de sărbători. Sunt necesare doar 3 zile ca să slăbești

Cura de detoxifiere cu supă, după mesele copioase de sărbători. Sunt necesare doar 3 zile ca să slăbești / Foto: Pixabay, de Eak K.
Cura de detoxifiere cu supă, după mesele copioase de sărbători. Sunt necesare doar 3 zile ca să slăbești / Foto: Pixabay, de Eak K.

Află în articol cum trebuie să ții cura de detoxifiere cu supă, după mesele copioase de sărbători.

Dacă simți că ai mâncat prea mult de Crăciun și Revelion, poți încerca după mesele copioase de sărbători să ții o cură de detoxifiere cu supă. Este foarte ușor să o respecți și durează doar 3 zile până când vei vedea rezultatele uimitoare ale acestei diete.

Pe lângă faptul că te vei simți mai ușoară, această cură îți va curăța organismul de toxine, dar îi va conferi și elemente nutriționale importante. Supă preparată în casă ajută la bună funcționare a sistemului limfatic, plămânilor, intestinelor, rinichilor, ficatului și pielii. În plus, supele prezentate mai jos îmbunătățesc digestia și întăresc sistemul imunitar, scrie Realitatea.net.

Cum ții cura de detoxifiere cu supă

Pe parcursul unei zile se pot consumă 5-6 castroane cu supă. Pe lângă legume, supele trebuie să conțină un mix sănătos de condimente și ierburi.

În timpul curei de detoxifiere este recomandat să te hidratezi foarte bine, adică să bei foarte multă apă pentru a încuraja eliminarea surplusului de apă și a toxinelor din organism.

Ce trebuie să conțină supa

Supa de detoxifiere are la baza o supă Miso, celebra supa japoneză, precum și supa de oase sau de legume. Apoi se adaugă condimente precum turmeric, ghimbir, chimion, usturoi sau scorțișoară. Apoi, este necesar să adăugați legume precum kale, spanac, zucchini, praz, ceapă și morcovi. La pasul patru adăugați și legume care conțin amidon: cartofi, dovleac ghindă, păstârnac, sfeclă etc.

Sunt necesare și proteine precum fasole, linte, nuci sau semințe. Se mai pot adaugă opțional avocado, ulei de măsline, ghee etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel