CUPA ROMÂNIEI. STEAUA - DINAMO, în SEMIFINALE

CUPA ROMÂNIEI. Steaua și Dinamo se vor întâlni în semifinalele Cupei României, Gigi Becali fiind sigur de victoria FCSB.

CUPA ROMÂNIEI. Celelălt meci din semifinale se va disputa între ASA Tg. Mureș și CFR Cluj.

Partidele sunt programate să se joace pe 2 martie şi 20 aprilie, iar finala competiţiei e stabilită pentru data de 14 mai.

"Sincer, vreau Dinamo în semifinalele Cupei României pentru că e mai slabă și vreau să o bat sigur. Acum m-am închinat ca să nu fie trufie. Dinamo nu e o echipă care să ne învingă. Singura echipă de care mi-e teamă în Liga 1 e Viitorul", a declarat Gigi Becali, înainte de extragere.

"Nici nu ne bucurăm, dar nici nu sîntem triști. În această ediție a Cupei României am căzut cu cei mai grei adversari. Ne jucăm șansa. Eu cred că am demonstrat pînă acum că sîntem favoriți la cîștigarea Cupei României. Domnul Gigi Becali își dă cu părerea despre orice, despre Dinamo, dar vom vedea pe teren. El face și transferuri multe am văzut. Noi am făcut transferuri față de alții care mai întîi dau în presă, dar nu fac nimic. Ne dorim să jucăm pe Arena Națională. Se pare că la sfîrșitul acestei luni se va rezolva problema Arenei Naționale.", a spus Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo, potrivit gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel