Cupa României. Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc marți, 16 martie

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României va avea loc marți, 16 martie, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, începând cu ora 11.00.

În semifinalele Cupei României, ediția 2020-2021, s-au calificat trei formații din Liga 1, Dinamo, Astra și Universitatea Craiova, și una din Liga 2, Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur.

La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se va trece la disputa a două reprize de prelungiri, de câte 15 minute, și apoi, dacă e cazul la executarea de lovituri de departajare.

Semifinalele Cupei României, ediția 2020/2021, vor avea loc astfel: turul în perioada 13-15 aprilie, iar returul va fi în perioada 11-13 mai, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel