CUPA MONDIALĂ 2014: Cel mai emoționant clip motivațional

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014 DIN BRAZILIA va începe în data de 12 iunie și va dura până pe 13 iulie. Înainte de debutul CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL a fost lansat unul dintre cele mai emoţionante clipuri motivaționale pentru o echipă calificată la CUPA MONDIALĂ 2014.

Este vorba despre un video de susținere pentru Chile, acolo unde echipa naţională este susţinută de un public special, format din minerii implicaţi în accidentul de la Copiapó, din 2010. Atunci, 33 de mineri au fost blocaţi în subteranul unei mine de cupru, după ce pământul s-a surpat.

Citește și: TELEVIZĂRILE meciurilor de la CUPA MONDIALĂ 2014 în România

Toţi 33 au supravieţuit sub pământ timp de aproape două luni, perioadă în care guvernul chilian a făcut eforturi majore ca să îi scoată la suprafaţă, scrie gsp.ro. Operaţiunea de salvare a ţinut cu sufletul la gură toată Planeta şi a reprezentat un mare succes.

Acum, minerii au fost adunaţi de un sponsor al naţionalei într-o reclamă emoţionantă, în care unul dintre muncitorii implicaţi ţine un discurs motivaţional. Traducerea discursului este următoarea, potrivit sursei citate:

Vezi și: Paradox la CUPA MONDIALĂ: Naționala cu 16 jucători născuți în altă țară

"În acel loc am fost prinşi sub pământ pentru 70 de zile. Am fost înghiţiţi de pămînt şi a trebuit să demonstrăm din ce suntem făcuţi. Am ştiut că deasupra milioane de chilieni credeau în noi şi această ţărână a fost martor pentru toate astea.

De aceea luăm această ţărână şi o ducem în Brazilia, la terenurile de antrenament ale echipei noastre naţionale. Pentru a-i umple de speranţă şi curaj şi pentru a demonstra lumii că nimic nu e imposibil pentru un chilian!

Spania e greu de trecut? Olanda e greu de trecut? Nu ne e frică de Grupa Morţii! Nu ne e frică de moarte! Pentru că am învins moartea deja! Hai Chile!"

Chile face parte din Grupa B de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, alături de Spania, Olanda, Australia.

Vezi și: Campionatul Mondial 2014: Componența grupelor și programul complet al meciurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel