CUPA MONDIALĂ 2014: Messi provoacă îngrijorări argentinienilor

Argentinienii, îngrijorați că Lionel Messi vomită din în ce mai des pe teren, se tem ca problemele din ultima vreme să nu-i afecteze prestația fotbalistului vedetă la CUPA MONDIALĂ 2014.

Un prim motiv de îngrijorare pe care Lionel Messi l-a dat fanilor "pumelor", în această primăvară, a fost la București, când fotbalistul a vomitat pe teren în timpul meciului cu România, scrie România TV.

Citește și CM 2014 BRAZILIA. Predicția șamanilor cu privire la câștigătoare

Ulterior, astfel de incidente au mai avut loc, la multe meciuri ale Barcelonei, dar şi la ultimul amical al Argentinei cu Slovenia, după cum a recunoscut și Messi. "N-am nicio problemă, mi s-a mai întâmplat acest lucru de câteva ori. Mi se mai întâmplă și în timpul antrenamentelor".

Suporterii Argentinei au însă motive de îngrijorare, mulți dintre ei temându-se ca nu cumva problemele din ultima vreme să-i afecteze prestația lui Lionel Messi, mai ales că el vrea să aducă la Buenos Aires prima Cupa Mondială din ultimii 28 de ani.

O primă reacție a venit din partea selecționerului Argentinei, Alejandro Sabella, care afirmă că, fizic, Lionel Messi se simte excelent înainte de CUPA MONDIALA 2014, și că problemele din această primăvară s-au datorat oboselii psihice.

"Eu consider ca aceste probleme au venit pe fondul stresului, al anxietății. E o presiune foarte mare pe el, e greu să rămai calm în aceste condiții", a fost explicația lui Sabella.

Argentina va concura la CUPA MONDIALA 2014 în grupa G, alături de Bosnia, Nigeria și Iran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel