Urmărește emisiunea live


Cupa Davis. Tecău: „nu îi cunoaştem pe jucătorii luxemburghezi"

Tecau - Mergea
Tecau - Mergea

Jucătorul de tenis Horia Tecău a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu îi cunoaşte pe jucătorii luxemburghezi şi va trebui să "îi ghicească" pe aceştia în timpul întâlnirii de Cupa Davis, programate în acest week-end la Piatra Neamţ.

România întâlneşte în 3 şi 4 februarie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, selecţionata Luxemburgului în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Echipa României este alcătuită din Marius Copil (locul 94 ATP la simplu), Horia Tecău (12 ATP la dublu), Florin Mergea (71 ATP la dublu), Nicolae Frunză (596 ATP la simplu) şi Bogdan Borza (797 ATP la simplu).

„Avem suficientă experienţă în Cupa Davis ca să ştim că nu trebuie să subestimăm niciun adversar şi nicio echipă în funcţie de clasamente. Abordăm acest meci ca şi cum am juca împotriva celei mai bune echipe. Aşa vom fi cel mai bine pregătiţi pentru acest meci. Cu atât mai mult, nu îi cunoaştem pe jucătorii luxemburghezi şi va trebui să îi ghicim pe parcurs. Nu avem de unde să aflăm informaţii despre ei, va fi o surpriză. De aceea va trebui să tratăm această întâlnire foarte serios. Ne dorim să câştigăm toate meciurile, să evoluăm bine şi să trecem în turul următor. Este un format destul de diferit acum (n.r. - 2 din 3 seturi), mie îmi plăceau meciurile cu 3 din 5. Erau meciuri plăcute. Dar trebuie să ne adaptăm repede, suntem obişnuiţi să jucăm şi 2 din 3 seturi. Cred că acest sistem favorizează un pic echipa cu şanse mai mici, dar ne vom mobiliza să începem bine meciurile şi să ne adaptăm", a afirmat Tecău.


Tecău îşi doreşte un public „gălăgios" la Piatra Neamţ.


„Meciurile de Cupa Davis pe care le jucăm acasă sunt importante pentru că aici putem avea susţinerea publicului. Suntem entuziasmaţi să fim la Piatra Neamţ pentru prima dată. Eu nu am mai fost în Piatra Neamţ până acum. Pentru a avea condiţiile ideale, am avea nevoie şi de un public numeros şi gălăgios ca să ne susţină. Am înţeles că biletele se vând şi că cererea e mare. Îi aşteptăm în număr cât mai mare la sală pe cei care vor să vadă echipa de Cupa Davis a României", a afirmat Tecău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel