CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA: Adrian Ungur a pierdut meciul de debut, cu Christian Lindell

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. România a debutat cu stângul în barajul cu Suedia, pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. Adrian Ungur a fost învins în primul meci al confruntării cu nordicii, de către Christian Lindell, scor 5-7, 6-7 (2), 4-6.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. "Sunt convins că Adi va aduce primul punct. Mie îmi convine rezultatul tragerilor la sorţi. Întotdeauna e bine ca jucătorul tău numărul 1 să joace primul", spunea Andrei Pavel la tragerea la sorţi de joi.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. Căpitanul-nejucător al României a avut parte însă de o surpriză neplăcută. Mare favorit înainte de startul partidei, Adrian Ungur a jucat lamentabil în faţa lui Lindell, 22 de ani, tenisman care ocupă locul 256 în ierarhia ATP, scrie gsp.ro.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. După ce a pierdut primul set, Ungur a avut break avans de fiecare dată în următoarele două acte, însă a fost egalat pe final. Setul doi l-a pierdut la tie-break, 2-7, în timp ce în partea a treia a condus cu 3-0 şi a cedat în cele din urmă cu 4-6.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. Marius Copil va evolua în cel de-al doilea meci al zilei, în faţa lui Elias Ymer, numărul 242 ATP.

Citește și: Adrian Ungur a câștigat turneul de la Tunis și a intrat în top 100 ATP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel