Cupa Davis: România a obţinut o victorie importantă în faţa Sloveniei, spune Ţiriac

Ion Ţiriac a estimat că România a obţinut o victorie 'foarte importantă' în faţa Sloveniei, la Arad, în Cupa Davis.

La finalul partidei de dublu, în care perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Blaz Rola/Grega Zemlja, cu 6-3, 7-6 (5), 7-6 (3), aducând punctul victoriei echipei României, Ion Ţiriac a făcut o scurtă declaraţie de presă.

'Este o victorie care trebuie menţionată, fiind foarte importantă. Acum ne-ar trebui cam vreo 10.000 de copii care să înceapă să practice tenisul şi, în urma unei selecţii naturale, să reuşim să găsim nişte copii talentaţi, pentru că mai ales la băieţi, noi nu prea mai avem', a afirmat acesta.

În ceea ce priveşte meciul cu Slovenia, Ion Ţiriac a spus că trebuie să ne bucurăm de victoria obţinută, în urma căreia România vă întâlni pe teren propriu Spania, în faza următoare a competiţiei. 'M-a bucurat victoria obţinută sâmbătă, de dublul Horia Tecău şi Florin Mergea care, la acest moment, este una dintre cele mai mari echipe de dublu din lume. Să sperăm că, de acum înainte, vom avea un alt drum', a conchis Ţiriac.

[citeste si]

României conduce Slovenia cu 3-0, în meciul din Grupa 1 valorică a zonei Europa-Africa a Cupei Davis. România şi-a asigurat victoria după două zile, prin punctele realizate de Marius Copil, Adrian Ungur, la simplu, vineri, şi de perechea Florin Mergea/Horia Tecău, sâmbătă la dublu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel