Cupa Davis. Echipa României pentru meciul cu Luxemburg

Tenis: Copil, Tecău şi Mergea, în echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Luxemburg.

Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea figurează în lotul convocat de Gabriel Trifu, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, pentru întâlnirea cu Luxemburg, din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa, potrivit unui comunicat remis Agerpresde Federaţia Română de Tenis.

Pe lângă Marius Copil (locul 92 ATP la simplu), Horia Tecău (8 ATP la dublu) şi Florin Mergea (57 ATP la dublu), echipa îi cuprinde şi pe Nicolae Frunză (608 ATP la simplu) şi pe Bogdan Borza (796 ATP la simplu). Meciul va avea loc în perioada 3-4 februarie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

Acesta va fi primul meci pentru Gabriel Trifu în postura de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României. România va juca în premieră cu echipa Luxemburgului.

La sfârşitul lunii octombrie, România a fost învinsă de Israel cu 5-0 la Ramat Hasharon, în meci de baraj pentru menţinerea în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa. Fără jucători de bază ca Marius Copil, Horia Tecău sau Florin Mergea, România a retrogradat după 24 de ani din Grupa I în Grupa a II-a (al treilea eşalon mondial).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel