Cupa Davis 2018. Unde se joacă finala

cupa davis
cupa davis

Finala Cupei Davis dintre Franţa şi Croaţia, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie, se va disputa la Lille, ca şi în 2017, a anunţat Federaţia franceză de tenis. 

Partidele se vor juca pe stadionul Pierre Mauroy, care a găzduit finala câştigată anul trecut de francezi în faţa Belgiei. Suprafaţa pe care se va juca va fi comunicată luni. Tot aici, pe stadionul cu mai mult de 26.000 locuri, echipa Franţei s-a înclinat, în 2014, în faţa Elveţiei lui Roger Federer şi Stan Wawrinka.

Proiect de reformă a Cupei Davis

În semifinalele din acest an, Franţa, deţinătoarea trofeului, a învins cu 3-2 naţionala Spaniei, iar Croaţia a trecut cu acelaşi scor de Statele Unite. Luna trecută, Federaţia internaţională de tenis (ITF) a aprobat proiectul controversatei reforme a Cupei Davis, competiţie veche de 118 ani. Cupa Davis s-a desfăşurat până acum în patru weekenduri, meciurile fiind programate pe parcursul a trei zile, pe terenul uneia dintre echipe. De anul viitor, ea va avea loc într-o singură săptămână, în luna noiembrie, cu participarea a 18 echipe, meciurile urmând să se dispute în maximum trei seturi, şi nu în cinci ca până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel