Cupa Coca-Cola. Se dă startul ediției 2017

Liceenii pasionați de fotbal din întreaga țară se întâlnesc în Cupa Coca-Cola 2017. Campionii de anul acesta vor câștiga o super experiență de fotbal la Londra.

Pasiunea pentru fotbal aduce din nou împreună adolescenții din toată țara, la ediția cu numărul 6 a Cupei Coca-Cola. Echipele de fete și băieți dornice să-și demonstreze talentul și spiritul de echipă, luptând pentru titlul de campioane, se pot înscrie până pe 17 februarie în cea mai mare competiție sportivă la nivel de liceu din România.

În cifre, 6 ani de Cupa Coca-Cola sunt ușor de exprimat: peste 28.000 de elevi participanți, peste 3.000 de meciuri disputate, peste 115.000 de minute petrecute pe teren și peste 25.000 de goluri înscrise, însă în emoție și pasiune, sunt imposibil de cuantificat. 2016 a adunat la start un număr record de 510 echipe, dintre care 384 de echipe de băieți și 126 de echipe de fete.

„Ne bucurăm să putem vorbi an după an despre rezultatele tot mai impresionante ale Cupei Coca-Cola în România. Ediția aniversară cu numărul 5 a adus cifre record atât la înscrieri, cât și în tribune. Sperăm ca în 2017 să vedem și mai multe minute de pasiune pură pe teren, și mai multe goluri, și mai multe motive de bucurie!" – Daria Gonța, Brand Manager Coca-Cola România & Moldova.

Programul ediției 2017 a Cupei Coca-Cola

• 16 ianuarie – 17 februarie: Înscrieri

• 3 martie – 14 aprilie: Faza locală

• 6 – 28 mai: Faza regională

• 10 – 11 iunie: Finala

Pasiunea și eforturile finaliștilor vor fi răsplătite, ca în fiecare an, cu premii pe măsură. Dacă în 2015, campionii au avut parte de un cantonament veritabil, în baza de antrenament a uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume, învingătorii competiției de anul trecut au avut ocazia de a vedea live, de pe Parc des Princes, din Paris, meciul România – Elveția, din cadrul UEFA EURO 2016TM. Ediția din 2017 le va oferi campionilor Cupei Coca-Cola o super experiență la Londra.

[citeste si]

Pentru intrarea în competiție, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere și declarația pe proprie răspundere, disponibile pe site-ul oficial al competiției – www.cupacocacola.ro.  Odată completate şi semnate, documentele trebuie încărcate pe site, la secţiunea dedicată înscrierilor, sau scanate şi trimise prin e-mail sau fax, la adresa [email protected],  respectiv la numărul de fax 021.406.65.84.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale şi Cercetării Ştiinţifice. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România continuă tradiția de susţinător al sportului de performanţă, precum şi al evenimentelor sportive dedicate publicului larg, relevante pentru comunitățile locale în care își desfășoară activitatea.

Despre Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, care le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, Fuze Tea și Del Valle.

Compania are cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, iar consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile sale, consumul lor depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top zece angajatori, având peste 700.000 de angajaţi.

În România, sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel