Cupa Coca-Cola 2017. Primele meciuri regionale din cea mai mare competiție de fotbal în sală

 8460 de liceeni din întreaga țară își vor disputa anul acesta titlul de campioni, în cea de-a 6-a ediţie a Cupei Coca-Cola. 

Cea mai mare competiţie de fotbal în sală a ajuns deja în faza regionalelor, acolo unde cele mai bune echipe se luptă pentru a câştiga o super experienţă de fotbal la Londra. Anul acesta, Cupa Coca-Cola a stabilit un nou record - de 564 de echipe înscrise, dintre care 417 echipe de băieţi şi 147 echipe de fete.

Cel mai mare număr de echipe înscrise - 44 - a fost la Bucureşti, urmat în topul numărului de echipe înscrise de centrele regionale. Fie că vorbim de Târgu Mureş, Botoşani, Constanţa sau Timişoara, toate aceste oraşe sunt acum transformate în oraşele în care inimile bat numai pentru fotbal.

„Anul acesta avem parte de o experienţă de fotbal unică. A devenit deja o tradiţie ca, de la an la an, numărul echipelor înscrise să fie din ce în ce mai mare, lucru care ne bucură, dar ne şi responsabilizează în acelaşi timp. De asemenea, numărul celor care urmăresc meciurile Cupei din tribune a crescut constant de la prima ediţie a acestei competiţii, iar anul acesta putem spune că le-am pregătit o experienţă unică. Ne dorim în continuare ca pasiunea pentru fotbal sa fie răsplătită pe măsură, tocmai de aceea am pregătit pentru campionii acestei ediţii premii impresionante." – a declarat Daria Gonța, Brand Manager Coca-Cola România & Moldova.

[citeste si]

Câştigătorii de anul acesta ai competiţiei, o echipă de fete şi una de băieţi, vor putea trăi o super experienţă de fotbal, în Londra.

Campionii au, cu siguranţă, de ce să se mândrească, pentru că, la începutul competiţiei au fost 564 de echipe înscrise. Finala va avea loc, anul acesta, în weekend-ul 3-4 iunie, în Parcul Tineretului din Bucureşti şi va cuprinde şi momente speciale dedicate tuturor celor pasionaţi de fotbal.

Programul Cupei Coca-Cola 2017:

6 mai – 28 mai: Faza regională. Meciurile vor avea loc în Târgu Mureș, Botoşani, Timişoara și Constanța.

3 - 4 iunie: Faza finală. Evenimentul se va desfășura în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Despre Cupa Coca-Cola

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice. Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

Despre Compania Coca-Cola

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, și aproape 3.900 de produse. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde 21 de branduri de miliarde de dolari, dintre care 19 sunt disponibile și în varianta cu mai puține calorii sau fără calorii. Printre branduri se numără: Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, VitaminWater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia și Gold Peak.

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase și necarbogazoase. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul pe care ni l-am asumat pentru dezvoltarea unor comunităţi durabile, compania noastră se axează pe iniţiative de reducere a amprentei asupra mediului, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajați și promovarea dezvoltării economice a cumunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo  şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel