Cupa Coca-Cola 2017. Fluier final. VICTORIE pentru Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” din București

Cele mai bune 12 echipe de băieți și fete din țară au luptat, weekend-ul acesta, pentru titlul de campioni în cea de-a șasea ediție a Cupei Coca-Cola.

Echipa de fete a Liceului cu program sportiv a învins la fluierul final cu un scor de 11 la 2, si a ridicat marele trofeu pentru Cluj-Napoca. La băieți, competiția s-a dat între Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I" București și Liceul „Anghel Saligny" din Ploieşti. Bucureștenii au dus trofeul acasă, la o diferentă de doar un gol. După emoțiile finalei, marii câștigători vor avea parte de o super experienţă de fotbal la Londra.

Băieții de la Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I" București, în frunte cu antrenorul Valentin Soare, au avut un meci dificil împotriva celor de la Liceul „Anghel Saligny". După două reprize tensionate, băieții de la Colegiul Tehnic Feroviar "Mihai I" și-au adjudecat victoria cu un scor de 3 la 2 împotriva elevilor conduși de antrenorul Stefan Romeo Mihai.

Peste 15.000 de oameni și-au aplaudat favoriții în finala celei de-a șasea ediţii a Cupei Coca-Cola. Finala celei mai mari competitii de fotbal în sală dedicată liceenilor din România a fost sărbătorită cu un concert al trupei Carla's Dreams.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel