Cumpărături RA-APPS de la Mega Image. Chirieac: La stat e jaf

Corpul de Control al Guvernului a descoperit o serie de nereguli la Societatea de Transport "Bucureștii Noi" din subordinea RA-APPS, printre care achiziționarea, în perioada 2012-2015, de produse cosmetice în valoare de 86.533 de lei, scrie  Antena 3.

Potrivit raportului Corpului de Control, Societatea de Transport "Bucurestii Noi" a facut, in perioada 2012-2015, "cheltuieli neeconomicoase, reprezentand valoarea unor produse de "protocol"".

De la societatea Mega Image S.R.L. STBN a cumparat 48 sticle whisky (Chivas, Chivas Regal, Ballentines 0,7 l) pentru care a platit suma de 7.540,69 lei si 77 coșuri cadou pentru Paște/Craciun, pentru care a plătit suma de 16.038 lei.

Analistul politic Bogdan Chiriac a comentat, prin telefon, la Antena 3, în legătură cu această informație: "Nu cred că RA-APPS este singura instituție de stat cu asemenea derapaje. E generalizat la stat să ai așa ceva. Lucrurile nu se schimbă în niciun fel și iată, la o distanță de patru ani de zile, lucrurile se petrec exact la fel, sunt aceleași excese, și mă întreb care este suma care se duce pe astfel de prostii. Fiindcă până la urmă ăsta e jaf", a comentat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel