Cumpănașu a răbufnit: De ce TACE Ponta? Ce-i oprește pe procurori să mă audieze? - EXCLUSIV

Cumpănașu
Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a ieșit la atac: ”De ce nu vorbește Victor Ponta despre cazul Colectiv?”.

"La Colectiv este un proces care a început în 2016. Este un proces de care au profitat politic Cioloș și Barna. Ei au ajuns la guvernare după această nenorocire. Au avut un an să afle adevărul. N-au făcut nimic cât au fost la guvernare”, a zis Alexandru Cumpănașu la DC News.

”Am sesizat Camera Deputaților și Senatul pentru constituirea unei comisii de anchetă care să mă invite pentru a spune tot ce știu despre cazul Colectiv. Ce-i oprește pe procurori să mă audieze? Nu pot spune public lucruri care pot răsturna ce scrie în rechizitoriu. Astăzi am convingerea că acolo a avut loc o crimă. Acolo nu a fost un accident. Iar crima respectivă a fost una organizată, nu întâmplătoare!", a mai spus Alexandru Cumpănașu.

"De ce Ponta nu vorbește despre acest lucru? A fost victima acelui incident. A pierdut guvernarea. De ce vin eu și spun că a fost o crimă, iar el nu s-a dus o dată să fie audiat la Parchet?! Pentru că încă este parte a sistemului bolnav care crede că poate câștiga alegerile prin orice mijloc care să stârnească emoția oamenilor”, a mai zis Alexandru Cumpănașu, candidat independent la prezideținale 2019.

Răspunsul integral aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel