Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Cumpănașu, ministru al Justiției. DEZVĂLUIRE: Am evitat să vorbesc despre aceste lucruri

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a dezvăluit la interviurile DC News Live că i s-a propus să fie ministru al Justiției.

"Pot să vă spun că mi s-a propus de trei ori să fiu ministru al Justiției. Am văzut că mulți se cer în aceste funcții. Eu am evitat să vorbesc despre aceste lucruri. Mi s-au părut oarecum derizorii. Să spui că ai refuzat o astfel de demnitate mi se pare puțin aroganță. Dar pentru că suntem la o discuție atât de relaxată, pot să vă spun că da, mi s-a propus să fiu ministru al Justiției din partea a trei guverne diferite. Nu era rostul meu acolo", a zis Alexandru Cumpănașu.

"Sunt foarte multe proiecte de legi la care am conlucrat, de exemplu, cu Mona Muscă. A fost un om pe care l-am apreciat și la care am ținut foarte mult. La vremea respectivă, a avut niște inițiative pentru care s-a bătut", a adăugat Alexandru Cumpănașu.

Analistul ne-a povestit și despre activitatea sa politică de pe vremea când avea 18 ani.

"Sunt din Caracal. Am venit în București în 2000. Am fost membru PNL până în 2000 în organizația de tineret. Am fost patru ani președinte la TNL la Caracal și vicepreședinte la Olt. Am reușit și performanța de a schimba, cu organizația de tineret, organizația de seniori de la Caracal. Adică la 18 ani, am făcut adunare generală și am schimbat conducerea organizației. A fost o experiență interesantă. Stăteam la masa de negocieri cu PNȚ. (...) La 19 ani am avut plăcerea să fac parte din echipa domnului Emil Constantinescu. Am fost manager de campanie pentru Olt, Teleorman și Giurgiu. După ce Emil Constantinescu am aflat că s-a retras, a intrat domnul Isărescu, am preluat managementul de campanie pentru cele trei județe. Am intrat în politică la 15 ani și am ieșit la 19 ani", a mai povestit Alexandru Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel