Cum vrea Măciucă să ajungă europarlamentar. Discurs năucitor la concursul de candidaturi al PNL-VIDEO

agerpres_3412615
agerpres_3412615

Vicepreședintele PNL Mehedinți a ținut un discurs care l-ar putea propulsa în cursa pentru europarlamentare. În cinci minute tânărul economist Cristian Ciprian Măciucă a explicat de ce el ar fi cel potrivit pentru un scaun în Parlamentul European. "Responsabilitatea socială şi politica erau un vis mai vechi al meu" a început tânărul, continuând că "a fost atât de provocator, încât m-am decis să pun la bătaie tot". 

Cristian Ciprian Măciucă s-a înscris în proiectul PNL "10 pentru Europa". Cu trei teme: "Politici europene de tineret", "Managementul fondurilor europene" și "Europa 2050" și cu un video de cinci minute tânărul a trecut prima probă, înscrierea pe site-ul proiectului. A doua este cea a voturilor, iar Măciucă a obținut deja 634, fiind pe locul al doilea în topul celor mai votați, ceea ce îi asigură trecerea în următoarea etapă, în care vor ajunge primii 60 cei mai votați.

Pentru a ajunge în Parlamentul Europan, Măciucă mai are însă de trecut și alte etape, precum: evenimente locale, interviul semifinaliștilor, anunțarea finaliștilor (20) și marea finală, din 5 aprilie.

"'Strategia fără tactică este cea mai înceată rută spre victorie, însă tactica fără strategie este zgomotul de dinaintea înfrângerii' şi pentru asta trebuie multă pasiune, consecvenţa şi un strop de nebunie", accentuează tânărul în filmarea de prezentare. El continuă cu "fii bun măcar din deșteptăciune dacă nu din suflet" și  adaugă "astfel lumea noastră va fi un pic mai bună în fiecare zi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel