Cum vrea conducerea lui Dinamo să-şi împace fanii. Negocieri intense pentru un transfer

Dinamo
Dinamo

Dinamo încearcă să se întărească, să le închidă gura fanilor, dar şi să-l atingă, de la distanţă, pe Mircea Rednic, omul demis de Ionuţ Negoiţă, în urmă cu o lună, prin intermediarul Bogdan Bălănescu, preşedintele clubului.

Omul de la RIN a scos nişte bani de la saltea şi le-a oferit oficialilor din Ştefan cel Mare şansa să aducă o serie de jucători care ar creşte substanţial nivelul valoric al lotului condus de Eugen Neagoe, antrenorul redus la tăcere de fanii trupei la care au jucat nume mari ale fotbalului românesc. Şi dinamoviştii fac pressing din nou la Mihai Răduţ (29 de ani, 1,78 m), mijlocaş dorit de Mircea Rednic până în urmă cu o lună, dar care i-a pus pe hold pe "câini". "Neagoe şi-l doreşte şi ştie că Mihai ar da o altă faţă jocului lui Dinamo, pentru că e un fotbalist creativ care ar fi şi pe placul suporterilor prin felul în care se exprimă pe teren.

Cei de la Dinamo tatonează din nou terenul şi vor să-i dea şi luna de pe cer lui Răduţ pentru a veni în Ştefan cel Mare", a declarat pentru ProSport o sursă apropiată conducerii din Ştefan cel Mare, relatează Mediafax.

Mihai Răduţ e liber de contract 

Mihai Răduţ e liber de contract după ce a încheiat socoteliile pe 20 mai cu polonezii de la Lech Poznan, la care evolua din 2017. Fost junior la Sporting Lisabona, FCSB sau Pandurii, mijlocaşul de creaţie a fost considerat unul dintre cei mai buni oameni din echipa Pandurii în perioada în care în linia mediană evolua alături de Maxim, Pintilii sau Voiculeţ.

Răduţ era în capul listei lui Mircea Rednic însă fostul fotbalistul care valorează în prezent 350.000 de euro nu a dat niciun răspuns clar pentru a analiza ofertele pe care susţinea că le are. Răduţ poate juca mijlocaş în ambele benzi sau coordonator de joc. Cea mai înaltă valoare de piaţă a atins-o în decembrie 2012, 1,3 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel