EXCLUSIV  Cum vor fi realizate proiectele din PNRR, în contextul unui BLOCAJ structural? Ionel Petre, ALDE: Să nu fie doar un cuvânt frumușel care place tuturor - VIDEO

foto pixabay
foto pixabay

Sunt mari semne de întrebare cu privire la PNRR, în contextul în care România pare înțepenită în timp de pretexte ireale pentru societățile occidentale.

Val Vâlcu a ridicat mari semne de întrebare cu privire la finalizarea proiectelor pe PNRR din țara noastră: ”Cum vor fi realizate în 4 ani aceste mari proiecte din PNRR, când, la noi, patru ani durau doar contestațiile?”. Jurnalistul a subliniat că există o condiție fermă: Începi, termini! Dacă nu, scoți banul! În acest context, Val Vâlcu a făcut apel la celebrele proiecte de infrastructură blocate de insecte și animale care nu mai aveau coridor de trecere din cauza, de exemplu, a unei autostrăzi. ”Cum va fi depășit acest blocaj structural din ADN-ul administrației românești?” l-a întrebat Val Vâlcu pe Ionel Petre, politician ALDE.

”În primul rând, printr-o reformă administrativă clară. Digitalizarea nu trebuie să fie doar o poveste care dă bine sau un cuvânt frumușel care place tuturor.” a răspuns Ionel Petre. El a completat că dacă legea e prost făcută, majoritatea parlamentară poate să o modifice: ”Însă, dacă ei se limitează doar la circ politic, mediatic, la înjurături în Parlament, avem așteptări ca noi să ne așezăm la o masă, indiferent de culoarea noastră politică, astfel încât să ieșim de acolo cu un program clar pentru România?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel