Cum va fi viaţa în lumea turbulenţelor economice

leu_euro_93916800
leu_euro_93916800

Între 2008 şi 2011 bugetele familiilor s-au adaptat la criză. Cele ale ţărilor, încă nu. Noul val al crizei produs de efectul prăbuşirii Greciei va determina o nouă ajustare a bugetelor adică şi mai puţini bani şi pentru oameni şi pentru state.

Cine vrea să trăiască mai bine va trebui să îşi ia încă un job. Viaţa pe credit nu va mai exista. Va fi invers decât a fost în ultimii ani când cu muncă tot mai putina se puteau obţine bani tot mai mulţi. Acest sistem a dat faliment, scrie realitatea.net.

La ce să ne aşteptăm? În prima fază, adică următorii 2 ani, va fi recesiune mondială, salarii îngheţate sau tăiate şi mulţi oameni daţi afară. Economia lumii îşi va reveni pe spinarea oamenilor care vor munci mai mult pe bani mai puţini. Când se va stabiliza vom trăi într-o societate, cel mai probabil, Statele Unite ale Europei, unde vom avea doar ce putem cumpăra cu salariul.

Citeşte şi: Cum se trăiește într-o țară aflată în faliment. În 1998, România a ales să plătească, indiferent de costurile politice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel