EXCLUSIV  Cum te întinerește o vizită la cabinetul stomatologic. Dr. Denisa Zaharia: Pacientul pare cu totul o altă persoană

Dr. Denisa Zaharia, medic specialist ortodont, ne-a explicat cum se poate schimba fizionomia unei persoane după o vizită la cabinetul stomatologic.

Întrebată ”Cât de mult se poate schimba fizionomia unui om după purtarea unui aparat dentar? Ai avut un pacient care a fost atât de uimit de rezultat încât i se părea că este altă persoană?”, Denisa Zaharia a venit cu răspunsul.

”Din ce în ce mai mulți pacienți sunt interesați de estetică dentară și facială, iar alinierea dinților cu schimbarea poziției incisivilor modifică fizionomia pacienților. La pacienții cu dinții înclinați către interior, cu un profil drept sau înfundat în treimea inferioară a feței, aplicarea unui aparat dentar și modificarea înclinației incisivilor duc la o reașezare a părților moi, proemina ușor buza superioară, se estompează șanțurile labiale laterale, apare aspectul de întinerire.

Modificările cele mai importante faciale se produc însă atunci când asociem purtarea unui aparat dentar cu tratament chirurgical al maxilarelor și se modifică complet poziția oaselor, atunci pacietul pare cu totul o altă persoană”, a spus medicul Denisa Zaharia, fondator şi managing partner al clinicii PerfectDent, într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel