Cum se va numi alianţa de centru-dreapta construită în jurul PDL

blaga3-310x205
blaga3-310x205

Mihai Neamţu, liderul partidului Noua Republică a precizat că s-a ajuns la o formulă finală pentru alianţa de centru- dreapta construită în jurul PDL. Alianţa din care fac parte PDL, ICCD, PNŢCD, PNR, FCD se  va numi Alianța România Dreaptă (ARD).

Fiecare dintre partidele componente a avut propria denumire iar aceasta a fost aleasă în urma unor studii sociologice realizate prin metoda focus-grup. Varianta aleasă oficial a fost propunera partidului Noua Republică. "Propunerea Noii Republici pentru numele alianței forțelor de dreapta a avut cel mai mare succes. Mulțumim, gotcha concept!", a scris Mihai Neamţu pe Facebook.

Sloganul sub care va acţiona ARD este "Sus inima!". Simbolul alianţei va fi o inimă de culoare albastră.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, după semnarea manifestului, că PDL îşi exprimă clar intenţia de a-şi uni forţele în mod natural cu alte formaţiuni profund ataşate valorilor democraţiei, că această alianţă se naşte natural într-un moment important pentru ţară.

Vasile Blaga a expliat că fiecar dintr preşedinţii de partid au rol de co-preşedinţi în cadrul alianţei. Aceşta vor avea drepturi egale, dar la distribuirea mandatelor se va ţine cont de ponderea fiecăruia şi de şansele de câştig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel