Cum scapi de pofta de zahăr în doar cinci zile. Ce trebuie să mănânci: "Suprimă cu succes pofta de zahăr"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Prezenţa constantă a zahărului rafinat în dietă provoacă depunerea de grăsimi şi, de asemenea, contribuie la procesele inflamatorii, susţin oamenii de ştiinţă. Potrivit acestora, poți reduce pofta de dulce în doar cinci zile.

Oamenii de ştiinţă au explicat cum poți reduce pofta de dulce în doar cinci zile, dacă respectăm un set de reguli, scrie The Health Site.

Pentru a vă abţine de la a mânca dulciuri şi biscuiţi, este bine să includeţi în dieta zilnică alimente care conţin proteine combinate cu grăsimi bune. Pentru a face acest lucru, ar trebui să mâncaţi ouă, nuci, ulei de măsline, humus, somon şi carne de pui, potrivit Rador care citează actualno.com. Oamenii de ştiinţă recomandă înlocuirea pâinii şi pastelor cu legume verzi, precum dovleceii, diferite tipuri de varză, dovleac.

Pâinea este absorbită rapid de organism, crescând nivelul de zahăr, spun experţii, în timp ce legumele conţin carbohidraţi complecşi, care vă fac să vă simţiţi sătui mai mult timp. În plus, ar trebui să mâncaţi legume murate - acestea suprimă cu succes pofta de zahăr.

Pentru a face faţă stresului după ce renunţaţi la dulciuri, puteţi consuma cantităţi moderate de ciocolată neagră cu conţinut maxim de cacao. Ciocolata stimulează organismul să elibereze endorfine, care reduc nivelul de anxietate. Oamenii de ştiinţă recomandă, de asemenea, să beţi mai multă apă.

"Datorită apei, vă puteţi simţi plin pentru mai mult timp. În plus, aceasta elimină excesul de zahăr din organism, reducând astfel "foamea de dulciuri", explică experţii.

Citește și:

Nouă alimente pe care nu ar trebui să le mănânci pe stomacul gol

Dimineaţa este momentul în care corpul se trezeşte. De aceea, este mai bine să mâncaţi ceva gustos la micul dejun. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit întreaga zi. Trebuie să ştiţi că există alimente care nu sunt potrivite pentru micul dejun.

Un mic dejun sănătos este format din proteine, carbohidraţi cu vitamine, scrie Rador, citând actualno.com. De exemplu, un ou cu terci, un sandviş cu brânză, nuci cu fructe de pădure. Musli, fulgi de ovăz cu o bucată mică de pui etc. În ceea ce priveşte băuturile revigorante, este mai bine să aşteptaţi. Puteţi bea o ceaşcă de ceai sau cafea la jumătate de oră după micul dejun.

Nouă alimente pe care nu ar trebui să le mănânci pe stomacul gol

1. Dulciurile

Orice are în compoziţie mult zahăr stimulează o sinteză mare de insulină. Diabetul nu va întârzia să apară. De aceea, este mai bine să renunţaţi la micul dejun ce constă din dulciuri.

2. Carne afumată

Dacă preferaţi sandvişurile cu cârnaţi la micul dejun, este mai bine să renunţaţi la acest lucru. Cârnaţii afumaţi conţin multă sare, condimente şi conservanţi. Şi pot duce la boli ale stomacului, deoarece îi irită pereţii. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel