Cum să scapi de 10 ani prin șase pași. Cel mai bun TRUC, spus de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a prezentat, la ”Adevăruri Ascunse”, trucuri prin care putem scăpa de 10 ani prin șase pași. 

"Prima regulă este să nu te stresezi deloc sau să-ți găsești voința să scapi de această formă de stres. Să încercăm să ne îndepărtăm de oamenii care ne-ar crea stare inconfortabilă, oamenii lângă care nu ne simțim bine, care se plâng tot timpul.

Să ne respectăm somnul de frumusețe, șase-șapte ore. În timpul somnului, organismul nostru se oprește din stres și începe să-și reprogrameze funcționalitatea.", a spus Lidia Fecioru.

De ce îmbătrânim și ne ridăm

 

"După care, trebuie să bem apă. Un litru și opt sute de grame a fost calculat pentru organism, pentru 24 de ore. Sângele are nevoie de apă, totul din noi are nevoie de apă. Organismul nu ne spune că ne este sete, dar el își ia apă din organele vitale. De aceea îmbătrânim, ne ridăm.

Să facem plimbări, cât se poate de multe în natură, să încercăm să facem meditații cu tămâia, un leac de vindecare a sufletului.

Să ne provocăm mereu creierul prin jocuri interactive. Este bine să spunem tabla înmulțirii, pentru activarea creierului. 

Și cel mai important, să socializăm cu persoanele noastre apropiate.", sunt trucurile Lidiei Fecioru prin care putem scăpa de 10 ani. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28