€ 5.0920
|
$ 4.3641
|
Curs valutar: € 5.0920
|
$ 4.3641

Urmărește dezbaterea live

 

Cum să găteşti carnea de vită. Reţeta simplă pe care trebuie să o cunoşti
Autor: Ana Vasilescu

steak-2936531_1920_08796600
 

Friptura de vită este delicioasă şi foarte sănătoasă. Vă prezentăm o reţetă foarte simplă cu care nu vei da greş niciodată. 

Ingrediente

Carne de vită

Sare - după gust

Piper- după gust

½ linguriță

Citeşte şi Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase

 

Mod de preparare


Pasul 1. Ungem grătarul cu puţin ulei de măsline şi îl lăsăm să se încingă.

Pasul 2. Condimentăm carnea cu sare şi piper.

Pasul 3. După ce s-a încins grătarul, se pune carnea şi se găteşte câte 6 minute pe fiecare parte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close