Cum să găteşti carnea de vită. Reţeta simplă pe care trebuie să o cunoşti

Ana Vasilescu / 07 noi 2019 / 09:13 Salveaza PDF Comentarii

Friptura de vită este delicioasă şi foarte sănătoasă. Vă prezentăm o reţetă foarte simplă cu care nu vei da greş niciodată. 

Ingrediente

 

Carne de vită

Sare - după gust

Piper- după gust

½ linguriță

Citeşte şi Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase

 

Mod de preparare


Pasul 1. Ungem grătarul cu puţin ulei de măsline şi îl lăsăm să se încingă.

Pasul 2. Condimentăm carnea cu sare şi piper.

Pasul 3. După ce s-a încins grătarul, se pune carnea şi se găteşte câte 6 minute pe fiecare parte. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23