Cum să cureţi eficient congelatorul. Trucul secret al gospodinelor

Fotografie de la Jean van der Meulen: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-lux-design-interior-alb-1599791/
Fotografie de la Jean van der Meulen: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-lux-design-interior-alb-1599791/

Există un mod în care poți curăța eficient congelatorul. Doar gospodinele cu experiență îl știu.

Pasul 1. Scoate toate alimentele din congelator şi dezgheaţă-l. Evită să foloseşti dispozitive ascuțite pentru a îndepărta gheața, deoarece puteţi deteriora congelatorul.

Pasul 2. După ce congelatorul este complet dezgheţat, îndepărtați rafturile și sertarele și spălați-le bine. Este recomandat să folosiți detergent de vase și apă caldă.

Pasul 3. Pregătește un amestec cu două sau trei linguri de bicarbonat de sodiu (în funcție de dimensiunea congelatorului) și cu puțină apă. Bicarbonatul este excelent pentru curățarea și eliminarea mirosurilor care pot rămâne în congelator.

Înmuiați o cârpă în amestec și curățați congelatorul.

Pasul 4. Odată curăţat, așezați rafturile și / sau sertarele în congelator. Este recomandat să așteptați cel puțin 20 de minute înainte de a vă depozita din nou mâncarea în congelator.

VEZI ȘI: Zodiile la cumpărături. Ce cumpără fiecare semn zodiacal

Ce cumpără fiecare semn zodiacal? Aflăm de la Astrosens.ro.

Dacă zodiile ar merge la cumpărături, ce anume ar dori să ia? Care ar fi lucrurile pe care le-ar așeza prima dată în sacoșă?

Disclaimer: Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. 

Iar acum să trecem la treabă, zodiile la mall. Cine merge unde și ce anume cumpără?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecului nu o să îi placă să stea așa de mult la cumpărături pentru că mai are și alte lucruri de făcut azi. Ce cumpără? Chestii pentru mașină, echipament sportiv, ochelari de soare și poate încă un hanorac. O să fie atent la secțiunea cu sporturile de sezon și o să arunce un ochi și la reduceri, că doar e practic. Însă, în același timp este impulsiv, deci s-ar putea să dea banii pe chestii de care nu are neapărat nevoie doar pentru că i-au sărit în ochi. 

Taur/ Ascendent în Taur

Înainte de cumpărături îl vei găsi în zona de mâncare, savurează o cafea, un croissant, se bucură de viața bună, nu se grăbește. Când vine vorba de ce anume să cumpere, o să fie atent la materialele de calitate, dar și la chestiile scumpe, luxoase. Dacă îi cauți în sacoșă, însă, surpriză! Nu a cumpărat nimic, că nu a vrut să arunce cu banii, însă ține în mână un super frappuccino cu fistic, că i-a fost poftă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sare din magazin în magazin, e cu ochii în toate direcțiile, pune articole în coș, apoi le scoate numai ca să le pună la loc. Zăbovește în cabina de probă pentru că l-a sunat un prieten și trebuie să îi dea niște sfaturi legate de o chestie. Pune produsele înapoi pe umerașe și apoi se duce direct la librărie, unde se bucură că poate să citească deja din cartea pe care are de gând să și-o cumpere. La ieșirea din mall are în plasă vreo patru cărți, două dicționare și un curs practic de germană, că de când zice că se apucă de ea... Vezi mai multe aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel