Cum să ai o factură mai mică la căldură. Sfaturi pentru economii considerabile

Ema Apostu / 30 oct 2019 / 14:50 Salveaza PDF Comentarii

A venit frigul! Trebuie să știi cum să faci ai o factură mai mică la căldură, dacă ai centrală. Iată cele mai bune sfaturi. Vei face economii considerabile.

Setează temperatura la nivelul de jos al confortului termic. Se spune că diferenţa de un singur grad poate mări sau micşora, după caz, valoarea facturii cu până la 3%, potrivit economica.net.

Montarea unui cap termostatat pe calorifere pentru a controla debitul agentului termic din radiator în fiecare cameră. Acestea pot fi setate să modifice temperatura ambientală în funcţie de momentul zilei şi de programul tău şi al familiei tale

În perioadele scurte din zi în care nu stă nimeni acasă, poți opri centrala. O plapumă groasă sporeşte confortul termic pe timpul nopţii.

Înlocuiţi pe cât posibil băile în cadă cu duşuri rapide pentru reducerea consumului de apă caldă şi implicit de gaze naturale. Folosiţi capuri de duş cu curgere lentă sau baterii de cadă cu două trepte de reglare a debitului. . Astfel este posibilă o reducere a costurilor chiar şi cu 25%

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25