Cum reacționează Sandu față de stenograma lui Dragomir

Sandu Dragomir
Sandu Dragomir

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a reacționat miercuri seară față de stenograma publicată de Dumitru Dragomir, despre o presupusă discuție ce ar fi avut loc înaintea alegerilor de la FRF între Mircea Sandu, Gică Popescu, Anghel Iordănescu, Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache și doi juriști rămași anonimi. 

"Nu se întâmplă absolut nimic. Aşa cum îl ştim pe Mitică, plin de vigoare şi tânăr, inventează. Nu vedeţi că e jargonul lui? Dacă are o stenogramă, să o prezinte! Eu am vorbit cu el acum 2-3 zile, suntem în relaţii normale. Nu a existat nicio astfel de întâlnire, acum citesc şi eu. Vezi Doamne, i-aş fi spus eu lui Bănicioiu... Habar nu am eu de Bănicioiu, de politică. Doamne fereşte, habar nu am dacă a fost Bănicioiu cu vreunul, nu cu Popescu. Totul este fabulaţie, sau pamflet. Este pamfletul lui Dragomir, cu «bre», cu «lovele». E jargonul lui. O astfel de întâlnire nu a avut loc, totul e în închipuirea domnului Dragomir. Nu s-a verificat nimic din toate astea. În ceea ce priveşte partea politică, habar nu am, nu a avut loc această întâlnire, nu există niciun document. Totul este ceea ce vrea Mitică, să vândă", a declarat fostul președinte al FRF, citat de Mediafax.

Banii, singura motivație a lui Dragomir

Întrebat ce urmăreşte Dumitru Dragomir prin publicarea acestui articol, Mircea Sandu a răspuns: "Bani, cei care intră pe site nu plătesc? Mitică e făcut să facă bani".

"Ce să-l dau în judecată, că o dă în pamflet. Nu aţi văzut că la televizor cu pamfletul nu poate să-i ia CNA-ul? Nu am încercat să vorbesc cu el, că am fost plecat din ţară, dar puteţi să vorbiţi cu el să vă dea stenograma. Păi noi eram nebuni, dacă vorbeam asta să facem stenogramă? Dacă ne întâlneam acolo unde ştim că erau aparate prin pereţi... E o închipuire a lui Mitică Dragomir", a continuat oficialul FRF.

Preşedintele de onoare al FRF a precizat că va încerca să vorbească cu fostul preşedinte al LPF pe această temă, dar nu crede că va avea succes în a-l determina să nu mai "mintă".

"Pe tema asta ce să vorbesc cu el? O să-i spun «Băi Mitică, nu mai minţi lumea cu site-ul». O să-mi spună: «Ce, bă, scriu ce vreau, nu ştiţi cum e?»", a încheiat Mircea Sandu.

Vezi și: Dragomir a publicat stenograme bombă despre Sandu și Popescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel