Cum o are Columbeanu pe Monica în telefon. Serghei Mizil: Ai spus o tâmpenie

Irinel Columbeanu a fost întrebat cum o are acum trecută în telefon pe Monica Gabor.

„Mami”. Așa o are Irinel Columbeanu trecută în agenda telefonului.

Întrebat, într-un live pe TikTok, dacă ar începe o viață nouă cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a zis că: „Da, normal, fiindcă este mama fiicei mele”.

Serghei Mizil, aflat pe live împreună cu Irinel Columbeanu, a zis: „Ai spus o tâmpenie din punctul meu de vedere”. 

Apoi, a fost întrebat dacă are niște sfaturi pentru tânăra generație. Irinel Columbeanu a zis: „Să nu facă precum am făcut eu...”

Și iar a fost întrerupt de Serghei Mizil: „Cum, mă, să nu facă precum ai făcut tu?! Ia, uite, bă! Că acum mă și enervez! Păi aș vrea și eu să f#t, să beau toată viața, să mănânc și la 78 de ani să stau aici la Chibrit. Ce naiba, mă?! Cât a fost bine a fost bine. Eu niciodată nu mă uit în spate. Asta a fost”.

„Da... a fost foarte bine”, a continuat Irinel Columbeanu.

Dacă astăzi ar avea 100.000 de euro, a zis că ar investi într-un azil. „Cred că este o afacere bună”, a spus el.

Apoi, Serghei Mizil a spus: „Cine vrea să-l ajute, poate dona în contul meu de pe Youtube. Pensia pe care o are nu este suficientă”.

Altădată milionar, acum în azil. Cam așa s-ar putea reduce, în prezent, viața lui Irinel Columbeanu. Își duce traiul într-un azil, în același loc în care, cu ani în urmă, a stat și tatăl său.

Irinel Columbeanu se află la Fundația Sfântul Ioan, unde locuiește la Ioan Cassian de aproape două săptămâni. Pe vremuri, milionarul de la acel moment își vizita tatăl care locuia la același azil unde astăzi stă el.

VEZI ȘI: De la securistul „Ivănescu” la Irinel de la azil. Imagini cu Columbeanu de pe vremea când nimic nu prevestea că va rămâne singur într-un centru de vârstnici - https://www.dcnews.ro/de-la-securistul-ivanescu-la-irinel-de-la-azil-imagini-cu-columbeanu-de-pe-vremea-cand-nimic-nu-prevestea-ca-va-ramane-singur-intr-un-centru-de-varstnici_933123.html

VEZI ȘI: Cum arată astăzi celebra vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. A ajuns o ruină - https://www.dcnews.ro/cum-arata-astazi-celebra-vila-de-la-izvorani-a-lui-irinel-columbeanu-a-ajuns-o-ruina_934671.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel